Alder Airbrush Color visszaoldódó szerves oldószert tartalmazó, autófesték rendszerekkel is kompatibilis airbrush dekor festék. 25 milliliter/flakon.

Airbrush dekor festék rendszerünk gerincét jelentő selyemfényű dekor festékeink kiválóan alkalmasak a már alapozott, illetve előkezelt felületek részletes dekorálására. Hígítást nem igényelnek, használatuk praktikus, valamint szupergyors száradásuk, tisztításuk teszi élevezetessé a munkát festékeinkkel.
Airbrush festékeinket RAL kódtábla szerint csoportosítottuk, hogy ezen egyezményes kódrendszerről könnyedén lehessen átváltani más rendszerekre, vagy más gyártók színkódolására.
Airbrush dekor festékeink két csoportra osztva az alábbi színekben kaphatóak:

Az első csoportba azokat a színeket gyűjtöttük, amelyek alapszínekként értelmezhetőek. Egy színen belül, mint például a barna, sok árnyalat létezik. Ebbe a csoportba azon színeket gyűjtöttük ki, amik leginkább megfelelnek például a világosbarna kifejezésnek. Tehát ha szeretnél egy színből a leginkább rá jellemző árnyalatot, ebből a táblázatból érdemes választanod. Figyelem!!! A színeket a monitor nem élethűen adja vissza!

Fehér

Citromsárga

Magenta

Drapp

Sötétbarna

Világoskék

Világosszürke

Narancssárga

Rózsaszín

Világosbarna

Világoszöld

Kék

Sötétszürke

Tűzpiros

Mályva

Rozsdabarna

Sötézöld

Sötétkék

Fekete

Piros

Bordó

Barna

Türkisz

Lila
Az alábbi második csoportba azon színeket választottuk, melyek változatos árnyalatokat adnak egy színen belül. Olyan felhasználóknak ajánljuk az alábbi színekből való válogatást, akik tisztában vannak azzal, hogy mely RAL színkódok milyen árnyalatokat rejtenek, vagy egy kimondott RAL színkódot keresnek választékunkban. Figyelem!!! A színeket a monitor nem élethűen adja vissza!

Alder Airbrush szerves oldószert tartalmazó, metál airbrush dekor festék.
25 milliliter/flakon.

Airbrush dekor festék rendszerünk második legnépszerűbb kategóriájába a metál, azaz csillogó port tartalmazó festékeink tartoznak. Speciálisan kis méretű szemcséi miatt nagyon vékony airbrush pisztolyokból is gond nélkül kifújható, de vékony vonalak fújására csak korlátozott mértékben alkalmas. Elsősorban a felületek kezelésére, csillogóvá tételére ajánljuk.

Folyamatosan fejlődő színválasztékunk jelenleg a következő 8 színből áll.
Figyelem!!!A színeket illetve metálszemcsék csillogását a monitor nem élethűen adja vissza!

Ezüst
Arany

Alder Airbrush szerves oldószert tartalmazó, UV fényre aktív festék.
25 milliliter/flakon.

Airbrush festék rendszerünk leginkább látványos illetve különleges tagja az egyébként színtelen de UV fény hatására vörösen izzó anyagunk.

UV aktív festékünket felhordás után szemmel látható fénytartományban nem lehet észlelni, de amint az UV fényt bekapcsoljuk, mint az igazi tűz vörösen izzik, világít a sötétben.
Ezen festékspecialitás egyenlőre csak piros színben kapható, de hamarosan több szín is felkerül majd a palettánkra.©Az oldal tulajdonosa az Artimport Online / Szarka Judit Egyéni Vállalkozó
email: info@artimport.hu